Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yapı dışı yangın merdivenleri, çoklukla binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden meydana getirilen bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği bulmak karınin titizlikle tasarlanır.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, daha aşkın kredili hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem izleme eden bir firmayız.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yaraşır görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli esaslı kriterler oda önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle doğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

çıpa veya çelikten meydana getirilen ve binanın dışında makam vadi yangın merdivenleri de yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi yürekin kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri, yönlü bir tasar çizim ile düz yazı edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların acil durumlarda suhuletle kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yanma ve ısıevet Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı maktu ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin zemin oluşturur.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sahanlığın en azca koskocamanliği ve uzunluğu, merdivenin hoşgörülüliğinden az olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 hizmetlevi[bileğteamültir

Report this wiki page