yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

ürkü pas yardımıyla mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Yangın Kapısı allıkırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Asayiş: Evgin çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an açık olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut diğer ivedili durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını kurmak ciğerin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik Yangın kapısı istanbul veya demir gibi malzemelerden gestaltlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir almaşık sunar.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında müstacel durumlarda boşaltma süresini kısaltma meselelevi gelir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve âdem evladı yaşamını esasi alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page